Eetkamerbanken op maat

Eetkamerbank op maat bestellen? Dit is mogelijk bij TBLS. Bij ons kunt u uw ideale eetkamerbankje helemaal naar wens samenstellen. Al onze eetkamerbanken worden speciaal voor u op maat gemaakt. U heeft de keuze uit diverse modellen, stoffen, uitvoeringen, afwerkingen etc.

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om uw eetkamerbank samen te stellen. De mogelijkheden zijn te veel om online goed te kunnen tonen. Om u optimaal van dienst te zijn, adviseren we u dan ook om een bezoek te brengen aan onze showroom in Gorinchem. Samen met een van onze adviseurs stelt u dan uw perfecte eetkamerbank op maat samen. Of u nu op zoek bent naar een stoere eetkamerbank of juist een wandbank in landelijke stijl. Bij TBLS is het allemaal mogelijk!

Eetkamerbank op maat

Laat u assisteren bij het samenstellen van een eetkamerbank op maat

Bent u benieuwd naar de keuzemogelijkheden voor een eetkamerbank op maat? Kom naar onze showroom en laat u assisteren bij het samenstellen van uw nieuwe eetbank op maat. Onze adviseurs denken graag met u mee bij het samenstellen van uw ideale eetkamerbank. Ze kunnen u alles vertellen over de verschillende stoffen en mogelijkheden. Zeven dagen per week kunt u binnenlopen voor advies. Maakt u liever een afspraak? Dat kan natuurlijk ook. U kunt telefonisch of via de mail een afspraak inplannen voor het samenstellen van uw perfecte eetkamerbank op maat.


Eetkamerbank op maat in slechts 5 stappen

De ideale eetkamerbank die past binnen uw interieur stelt u natuurlijk zelf samen! Zo weet u zeker dat het eetkamerbankje aan al uw wensen voldoet. In vijf eenvoudige stappen stelt u al uw ideale eetbank samen.

1. Kies als eerste uw favoriete model eetkamerbank;
2. Aan welke afmetingen moet uw eetkamerbank voldoen?
3. Bepaal wat voor stoffering erop moet komen en in welke kleur;
4. Welke afwerking vindt u het mooist? (bijvoorbeeld: keuze stiksels)
5. Kies de juist kleur voor de poten.

Zo ziet u maar... In slechts vijf stappen heeft u al een eetkamerbank geheel op maat samengesteld. Een eetkamerbank staat overigens prachtig aan een robuuste eiken tafel.

Momenteel zijn de twee populairste eetkamerbanken op maat: Lady & Toulouse. Met deze eetbankjes kunt u alle kanten op. Zit u te denken aan een eetkamerbank op maat? Bezoek onze showroom en wordt verrast door de vele mogelijkheden.