Tuintafels

Nieuw bij TBLS: Robuuste Tuintafels. Onze robuuste buitentafels zijn speciaal ontwikkelt voor alle tuinliefhebbers. Wilt u de robuuste en warme sfeer van binnen naar buiten brengen? Het is nu mogelijk met de nieuwe collectie stoere tuintafels van TBLS. Kiest u voor een robuuste boomstam-tuintafel van Suar of kiest u voor een kwalitatief Eiken tuintafel? Alle buitentafels van eikenhout kunt u geheel op maat bestellen. Bepaal de gewenste lengte en kies uit verschillende poten. Bij TBLS kunt u kiezen uit industriële tuintafel met verzinkt onderstel of uit een robuuste landelijke uitstraling door middel van een houten poot. Kortom bij TBLS stelt u eenvoudig uw ideale tuintafel samen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bezoek onze showroom in Gorinchem of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.


Robuuste Tuintafel: Eiken of Suar

Met een robuuste tuintafel van Tables brengt u de warme sfeer van binnen, ook naar buiten! Het is heerlijk als u buiten een goede zithoek heeft. Bij Tables kunt u terecht voor de mooiste tafels voor buiten. U heeft de keuze uit twee verschillende soorten tuintafels van hout. Kiest u voor een zware boomstamtafel voor buiten, gemaakt van het tropische hardhout: Suar. Of kiest u voor een robuuste eiken tafel voor in de tuin? U bepaalt het helemaal zelf. Een ding is zeker, met de tuintafels van Tables kunt u deze zomer avonden achterelkaar buiten zitten.

Boomstamtafel voor buiten

Bent u op zoek naar een boomstamtafel voor in de tuin? Stop dan direct met zoeken. Grote kans dat u bij Tables slaagt voor uw nieuwe boomstam tuintafel. De boomstamtafels voor buiten zijn gemaakt van Suar. Suar is een hardhout afkomstig uit de tropen, wat maakt dat deze boomstamtafels ideaal te gebruiken zijn als buitentafels. Met een Suar boomstamtafel brengt u de gezellige sfeer van binnen, naar buiten.

Robuuste Eiken tuintafel

Liefhebber van robuuste tuintafels van kwalitatief eiken? Bij Tables kunt u zelf uw ideale tuintafel samenstellen. U heeft de keuze uit twee verschillende onderstellen, ofwel poten. Als u liefhebber bent van industriële tuintafels, dan kunt u het beste kiezen voor stalen poten onder uw tuintafel. Alle metalen onderstellen zijn verzinkt, waardoor deze uitermate geschikt zijn om buiten te staan. Liever een robuuste of landelijke eiken buitentafel? Kies dan voor eikenhouten poten onder uw robuuste tuintafel.

Robuuste buitentafels koopt u bij Tables

Bij Tables hebben we diverse afmetingen tuintafels op voorraad. Hierdoor kunnen we onze tuintafels zo snel mogelijk uitleveren, zodat u met de eerste zonnestralen al heerlijk buiten kunt zitten. Indien u vragen heeft over de exacte levertijd van onze tuintafels kunt u het beste even contact met ons opnemen. Wilt u onze tuintafels eerst in het echt bewonderen? Bezoek dan onze showroom in Gorinchem. U vindt ons in het Woon Experience Centre op de Woonboulevard Spijksepoort te Gorinchem.

Tables is specialist op het gebied van maatwerk tafels. Of u nu op zoek bent naar een binnen tafel of een robuuste buitentafel. Bij Tables slaagt u altijd. U kunt het gehele aanbod robuuste buitentafels online bekijken of bezoek onze showroom in Gorinchem