Abonneren op RSS-feed

Salontafels

De mooiste salontafels in alle stijlen vindt u bij Tables TBLS

Salontafels

Salontafel, de juiste voor uw woonkamer

Een goede salontafel voldoet exact aan de eisen welke u er aan stelt. De eisen welke u aan de ideale salontafel stelt kunnen echter uiteenlopen en kunnen afhankelijk zijn van de afmeting van uw woonkamer en uw bankstel. Bij TBLS - tables doen we er alles aan om u van het juiste advies te voorzien zodat u jarenlang plezier zult hebben van de door u gemaakte keus en zeker weet dat uw nieuwe salontafel aan uw wensen en eisen voldoet. Om u een goed beeld te geven hoe de salontafel in uw woonkamer staat hebben wij onze salontafels in de showroom gecombineerd met de vele verschillende bankstellen van bankstellen speciaal shophoekbankxxl

Salontafels in verschillende interieurstijlen

Salontafels zijn verkrijgbaar in vele verschillende stijlen. Bij ons kunt u terecht voor stoere industriële salontafel, maar ook voor salontafels in vele andere stijlen. Bij een modern interieur, staat ook een grote antieke salontafel fantastisch, maar wij hebben ook kleinere stoere vierkante houten blokken op wielen welke geweldig in een modern interieur staan. Deze blokken kunnen zowel als salontafel (meerdere bij elkaar) of als stoere bijzettafel worden gebruikt. Wanneer u een salontafel en een eettafel in dezelfde stijl zoekt bent u bij ons op het juiste adres wij produceren zowel onze eiken eettafels als de bijpassende salontafels op maat, zo weet u zeker dat ze beiden perfect bij elkaar passen. Of u nu zoekt naar een bijzettafel op wielen, een industriële salontafel met metalen poten, een mooie set bijzettafels of een antieke salontafel welke perfect in een modern interieur of landelijk interieur staat, u bent bij ons aan het juiste adres.

Salontafel in verschillende materialen

Onze collectie salontafels bestaat uit vele verschillende modellen in vele verschillende materialen zo kunt u bij ons terecht voor een salontafel van hout en een bijzettafel van metaal, beton en vele andere materialen. Al onze salontafels zijn er in verschillende maten. Salontafel in verschillende afmetingen en verschillende hoogte Tot enkele jaren geleden werden voornamelijk grote salontafels (ook wel salontafel box) verkocht. Een grote salontafel kan heel erg mooi zijn in een grote ruimte en blijft erg populair. De laatste jaren zien we steeds meer bijzettafels waarvan er meerdere bij elkaar als salontafel dienen. Deze combinatie aan bijzettafels hebben vaak een verschillende afmeting en hoogte. Door de verschillende afmetingen geeft deze combinatie van salontafels een trendy en speels karakter aan uw woonkamer. Voordeel van een set kleinere bijzettafels is dat u ze gemakkelijk oppakt en dichter bij een bankstel of fauteuil plaatst. U blijft dus flexibel en kunt op meerdere plaatsen tegelijk een hapje of een drankje serveren zonder dat uw bezoek hoeft op te staan uit de bank of fauteuil. In onze showroom vindt u vele verschillende salontafel en combinaties van bijzettafels. Wij hebben deze bij verschillende bankstellen van hoekbankxxl gepresenteerd zodat u een duidelijk beeld krijgt van het totaal plaatje.

Gebruiksgemak van de juiste salontafel

De gebruiksvriendelijkheid van uw nieuwe salontafel is erg belangrijk. Een combinatie van kleine bijzet tafels houdt u flexibel omdat deze eenvoudig te verzetten zijn en uw makkelijk een tafeltje bij een stoel kunt schuiven of bij de bank kunt zetten. Een salontafel met laden of een salonkist (ook wel salontafel box ) bieden u vele praktische opbergruimte. Voor ieders wens is er bij ons wel een salontafel of bijzettafel te vinden.

De juiste salontafel bij uw bankstel

De afmetingen van uw salontafel of bijzettafel is afhankelijk van de ruimte in uw woonkamer en de grote van uw bankstel. Wanneer u een combinatie van bankstellen heeft welke haaks op elkaar zijn geplaatst (zoals een combinatie van een 4zits en een 2zits bankstel) dan zult u bijna altijd een loze, onbenutte ruimte hebben tussen de bankstellen. Deze ruimte wordt vaak opgevuld door een bijzettafel met bijvoorbeeld een leuke lamp. Belangrijk bij de keuze van de juiste salontafel is dat er ruimte voldoende over blijft om er omheen te kunnen blijven lopen. Er moet voldoende ruimte zijn tussen uw tafel en het bankstel. Ook moet u er aan denken dat u de neiging zult hebben onderuit op de bank te gaan zitten waarbij u uw voeten op de salontafel wil leggen. Er is niets prettiger om dan een salontafel te hebben met een zacht oppervlak. Wanneer u kiest voor een combinatie van verschillende bijzettafels kunt u er voor kiezen om er ook enkele poefjes bij te zetten zodat u uw voeten comfortabel kunt neerleggen.

Wooninspiratie nodig?

Op onze Magazine brengen wij met grote regelmaat leuke nieuwe artikelen uit over de inrichting van uw huis. Ook barst onze blog van de laatste nieuwe trends en interieur “wannahaves”. Buiten onze blog kunt u zich uiteraard ook inschrijven voor de nieuwsbrief van Tables waar we u niet alleen op de hoogte houden van onze laatste nieuwe producten, maar waar u bovendien ook nog eens op de hoogte wordt gebracht van speciale aanbiedingen, welke alleen voor onze nieuwsbrief abonnees gelden. Als nieuwsbrief abonnee maakt u met grote regelmaat ook nog eens kans om leuke prijzen te winnen. Om op de hoogte te blijven van de laatste trends in bankstellen kunt u zich inschrijven op de nieuwsbrief van hoekbankxxl. Interieur Beleven Omdat u niet dagelijks toe bent aan een nieuw interieur wil u onze producten waarschijnlijk graag in het echt zien. Een plaatje op internet kan heel anders zijn dan de werkelijkheid daarom nodigen wij u graag uit om onze salontafels, eettafels, bijzettafels, verlichting en accessoires te komen beleven. U beleeft (zien, voelen, ruiken, horen en proeven) onze producten in het Woon Experience Centre in Gorinchem waar wij 7 dagen per week tot uw beschikking staan.