Vloerkleden

Vloerkleden van By Boo

Een vloerkleed van By Boo is eigentijds & stoer! Bij TBLS kunt u terecht voor de leukste vloerkleden van het populaire merk By Boo. Heeft u een mooi By Boo vloerkleed gezien, maar kunt u deze niet terug vinden op onze website? Laat het ons weten, in veel gevallen kunnen we deze alsnog voor u leveren.


By Boo Vloerkleden

Vloerkleed kopen? Stoere en eigentijdse vloekleden van By Boo koopt u eenvoudig online of in onze showroom in Gorinchem. TBLS heeft een ruime keuze vloerkleden van By Boo in haar assortiment. Vloerkleden zijn een toevoeging in uw interieur. Ze stralen sfeer en warmte uit. Kies voor een vloerkleed met een vintage uistraling of met een patchwork patroon. De keus is aan u. 

By Boo vloerkleden voor iedereen

De vloerkleden van By Boo zijn leverbaar in vele verschillende uitvoeringen en afmetingen. Kies bijvoorbeeld voor een vloerkleed Sisal, deze zijn gemaakt van kwalitatief leer. Ook erg leuk zijn de kussens van By Boo uit de Sisal serie. Geeft u voorkeur aan een rond vloerkleed? By Boo heeft ook erg leuke ronde kleden gemaakt van Jute, alle producten uit de Jute serie zijn stoer en speels tegelijk. Een ander populair vloerkleed is de Liv. Deze is kleurlijk met een vintage uitstraling.

Combineer een mooi vloerkleed met een robuuste tafel in de keuken of met een stoer bankstel van HoekbankXXL.