We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. - Meer info - Akkoord

MAATWERK MOGELIJK

Eettafels & Bankstellen op maat.

INTERIEURADVIES OP MAAT

Gratis interieuradvies in de showroom.

GRATIS PARKEREN

voor de deur.

GRATIS VERZENDING

Gratis verzending vanaf €250.

We zijn weer open!

Vragen? U kunt bellen tot 21 uur
Vanuit Nederland: 0183-201 001
Vanuit België: 03 808 44 38

Boomstamtafels

Boomstamtafels die u zelf kunt samenstellen

boomstamtafel op maat

stel zelf uw eigen boomstamtafel samen

Unieke massief eiken boomstamtafels van topkwaliteit

De populariteit van boomstamtafels is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Dat is op zichzelf niet zo verwonderlijk, omdat steeds meer mensen ontdekken en ervaren dat natuurlijke boomstamtafels sfeer en warmte in een interieur brengen. Het maakt zelfs niet uit of het een woning of kantoor betreft. Een eiken boomstamtafel zorgt niet alleen voor sfeer en warmte, maar is bovenal een sieraad voor elke woonkamer of kantoor.

Bij TBLS is elke boomstamtafel een unieke tafel

Omdat TBLS gaat voor gegarandeerde topkwaliteit worden alle boomstamtafels gemaakt van hoogwaardig en kwalitatief eikenhout. Zo hebben al onze eiken tafelbladen een standaard dikte van ruim 4 cm massief eiken. Het tafelblad van onze boomstamtafels kan opgedikt worden tot 8 cm voor een extra stoere en robuuste uitstraling. Wanneer u bij TBLS kiest voor een tafelblad met boomstamafwerking behoudt het tafelblad de organische vormen van het hout.

Boomstamtafels de natuurlijke bureautafels en vergadertafels

Steeds meer bedrijven, overheden en instellingen gaan voor natuurlijke producten om het milieu te ontlasten. Zij kiezen er bewust voor om het gebruik van kunststoffen tot een minimum te beperken. Massief eiken boomstamtafels van TBLS zijn in meerdere opzichten dé stijlvolle en kwalitatieve oplossing. Voor duurzame vergadertafels en bureautafels biedt TBLS Gorinchem de mogelijkheid om maatwerk boomstamtafels te laten maken.

Stel bij TBLS zelf uw unieke eiken boomstamtafel samen

Bent u op zoek naar een bijzondere eiken boomstamtafel die volledig binnen uw interieur past? Kom dan beslist naar onze showroom in Gorinchem, want daar kunt u een groot aantal eiken boomstamtafels bewonderen. Hebben wij de boomstamtafel die u zoekt niet in onze collectie? Dan gaan wij samen met u de boomstamtafel samenstellen die u voor ogen heeft en die in alle opzichten voldoet aan uw wensen. Want bij TBLS slaagt u gegarandeerd!

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren