We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. - Meer info - Akkoord
2de PAASDAG open van 12:00 tot 17:00
1ste paasdag gesloten

Eetkamerbanken

Hippe eetkamerbanken

Bij uw eetkamertafel horen natuurlijk bijpassende eetkamerstoelen. Maar als u een keer wat anders wilt, zijn de op maat gemaakte eetkamerbanken van Tables een perfect alternatief! Eetkamerbankjes kunt u ook combineren met eetkamerstoelen, zo haalt u een speelse sfeer in huis.

Eetkamerbanken op maat

Zoals onze eettafels kunt u ook uw eetkamerbanken bij Tables op maat laten maken. Onze eetkamerbanken kunt u bekleden in stof, leder en microvezel. De lengte van de eetkamerbanken zijn ook naar uw wens aan te passen. In onze collectie kunt u verschillende eetkamerbanken vinden. Kies uit een eetkamerbank zonder rugleuning of combineer met bijpassende krukjes. Alles is mogelijk.

Kom proefzitten

Onze collectie in het echt komen bewonderen? U bent van harte welkom in onze showroom aan de Spijksedijk 20c in Gorinchem. Onze showroom is elke dag van de week geopend. Onze collega's staan voor u klaar.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 23

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 23

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren