We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. - Meer info - Akkoord

MAATWERK MOGELIJK

Eettafels & Bankstellen op maat.

INTERIEURADVIES OP MAAT

Gratis interieuradvies in de showroom.

GRATIS PARKEREN

voor de deur.

GRATIS VERZENDING

Gratis verzending vanaf €250.

We zijn weer open!

Vragen? U kunt bellen tot 21 uur
Vanuit Nederland: 0183-201 001
Vanuit België: 03 808 44 38

Eetkamerbanken op maat

Eetkamerbanken op maat

Eetkamerbank op maat bestellen? Dit is mogelijk bij TBLS. Bij ons kunt u uw ideale eetkamerbankje helemaal naar wens samenstellen. Al onze eetkamerbanken worden speciaal voor u op maat gemaakt. U heeft de keuze uit diverse modellen, stoffen, uitvoeringen, afwerkingen etc.

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om uw eetkamerbank samen te stellen. De mogelijkheden zijn te veel om online goed te kunnen tonen. Om u optimaal van dienst te zijn, adviseren we u dan ook om een bezoek te brengen aan onze showroom in Beusichem. Samen met een van onze adviseurs stelt u dan uw perfecte eetkamerbank op maat samen. Of u nu op zoek bent naar een stoere eetkamerbank of juist een wandbank in landelijke stijl. Bij TBLS is het allemaal mogelijk!

Laat u assisteren bij het samenstellen van een eetkamerbank op maat

Bent u benieuwd naar de keuzemogelijkheden voor een eetkamerbank op maat? Kom naar onze showroom en laat u assisteren bij het samenstellen van uw nieuwe eetbank op maat. Onze adviseurs denken graag met u mee bij het samenstellen van uw ideale eetkamerbank. Ze kunnen u alles vertellen over de verschillende stoffen en mogelijkheden. Zeven dagen per week kunt u binnenlopen voor advies. Maakt u liever een afspraak? Dat kan natuurlijk ook. U kunt telefonisch of via de mail een afspraak inplannen voor het samenstellen van uw perfecte eetkamerbank op maat.

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren