We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. - Meer info - Akkoord

MAATWERK MOGELIJK

Eettafels & Bankstellen op maat.

INTERIEURADVIES OP MAAT

Gratis interieuradvies in de showroom.

GRATIS PARKEREN

voor de deur.

GRATIS VERZENDING

Gratis verzending vanaf €250.

We zijn weer open!

Vragen? U kunt bellen tot 21 uur
Vanuit Nederland: 0183-201 001
Vanuit België: 03 808 44 38

Boomstamtafel op maat

Boomstamtafel op maat

Eettafels op maat

Bestel uw boomstamtafel op maat in de showroom en ontvang €100,- shoptegoed.

Een boomstamtafel op maat laat uw woonwensen uitkomen

Bent u op zoek naar een nieuwe boomstamtafel, maar kunt het perfecte exemplaar maar niet vinden? Moet uw tafel precies in een bepaalde ruimte passen of voldoende ruimte hebben voor meerdere stoelen? Stop met eindeloos zoeken! Denk eens aan een boomstamtafel op maat. Praktisch heeft een dergelijke tafel verschillende voordelen én uw tafel is volledig uniek. Bij TBLS zijn de mogelijkheden eindeloos.

Rustiek eiken boomstamtafel op maat.

Bij ons kunt kiezen uit verschillende afwerkingen van de eettafel. U kunt kiezen voor een rechte rand, een boomstam rand of een verjongde rand. Tevens kunt u kiezen voor een stoere geborstelde afwerking van het blad, of juist een geschuurde. Dit geeft een nettere strakkere uitstraling.

Begin met samenstellen

Hieronder vindt u onze de eiken tafel die u in een aantal stappen tot uw eigen unieke boomstamtafel op maat maakt.

Rustiek eiken eettafel met extra brede planken

Eiken boomstamtafel op maat

Speciaal voor u op maat gemaakte robuuste rustiek eiken eettafel met de volgende eigenschappen:

  • Maatwerk rustiek eikentafel vanaf €1199,-
  • Rechte rand, boomstam rand of verjongd
  • Stoere knoesten en droogscheuren...of juist glad. een blad vol karakter
  • Kies een 4cm of 8cm dik blad
  • Onderhoudsvriendelijk - Geheel afgelakt met ultramatte lak
  • Kies zelf uw tafelpoten, staal of hout
  • Diverse kleuren om uit te kiezen
  • Plaatsing van de poten zelf te bepalen

BEGIN MET SAMENSTELLEN

Pronken met de natuur

Woonmagazines, interieurblogs en Pinterest staan vol met inspirerende interieurs waarin natuurlijke elementen de toon zetten. Dat het gebruik van hout zo populair is, is niet gek. Hout heeft nu eenmaal van zichzelf ontzettend veel stijl. Waar andere materialen 'opgeleukt' of aangekleed moeten worden, is hout van nature intrigerend. Die unieke sfeer is gemakkelijk toe te voegen, ook in uw woning, door te kiezen voor houten meubels zoals een eiken boomstamtafel.

Wat is een boomstamtafel?

Een boomstamtafel wordt -uiteraard- gemaakt van hout. Hij is zo bijzonder omdat het blad boomstam zijkanten heeft. De planken die we voor de zijkanten gebruiken ontdoen we van de schors, maar veranderen we verder niet. Er blijft dus een onregelmatige, maar natuurlijke vorm over. Het resultaat is een tafel die lijkt op een doorgezaagde boom. Spectaculair, en daarom momenteel zeer gewild.

Perfecte imperfectie: boomstamtafel op maat

Een eetkamertafel van boomstam blijft een natuurlijk product, maar als tafelspecialisten weten we hoe we rekening kunnen houden met uw hout-voorkeuren. Wilt u juist veel of weinig scheuren of knoesten? Wij maken de perfecte boomtafel voor in uw interieur. Bij TBLS kiest u de kleur, het formaat en het onderstel dat u zo mooi vindt. Geen massa-product, maar precies die tafel die uw inrichting compleet maakt.

Knoeien op een houten eettafel?

Een houten tafel is niet (meer) zo vlekgevoelig als u misschien denkt. Wij werken het tafelblad af met een ultra matte lak. Door deze lak behoudt het hout zijn natuurlijke uitstraling, maar is het blad wel door en door beschermt tegen vuil en vlekken. Zelfs een glas rode wijn morsen is geen enkel probleem.

Wat kost uw op maat gemaakte boomstamtafel

Via onze website kunt u uw eigen eiken eetkamertafel met boomstam-afwerking samenstellen. Zo krijgt u ook een beeld van de prijs. U kunt uw boomstamtafel op maat zelfs direct bestellen.

Wilt u de tafelbladen liever eerst met eigen ogen bekijken? Of wilt u nog meer keuze? Kom dan eens langs in de showroom van TBLS in Beusichem. U parkeert gratis voor de deur en onze interieurstylisten adviseren u ook vrijblijvend over de beste keuze boomstamtafel voor uw interieur.

Over TBLS

Specialist in houten tafels op maat
Wij realiseren de tafel die uw inrichting compleet maakt
Online bestellen met gratis verzending
Showroom in Beusichem
Vrijblijvend interieuradvies, gratis koffie en gratis parkeren


Boomstamtafel van TBLS tables in Beusichem