We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. - Meer info - Akkoord

MAATWERK MOGELIJK

Eettafels & Bankstellen op maat.

INTERIEURADVIES OP MAAT

Gratis interieuradvies in de showroom.

7 DAGEN PER WEEK OPEN

Bezoek onze showroom in GORINCHEM

GRATIS VERZENDING

Gratis verzending vanaf €250.

IEDERE ZONDAG open van 12:00 tot 17:00

Boomstamtafels

Boomstamtafels | Uw boomstamtafel op maat

De boomstamtafel van uw dromen

Is het vinden van een nieuwe houten eettafel een uitdaging? Bijvoorbeeld omdat u steeds nét niet het juiste formaat tegenkomt, het hout niet mooi is, of het tafelblad prachtig, maar de poten niet uw smaak zijn? Herkenbaar? TBLS heeft wél de eetkamertafel van uw dromen. Sowieso. Want wij maken uw boomstamtafel op maat.

Bekijken als Rooster Lijst

12 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

12 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Pronken met de natuur

Woonmagazines, interieurblogs en Pinterest staan vol met inspirerende interieurs waarin natuurlijke elementen de toon zetten. Dat het gebruik van hout zo populair is, is niet gek. Hout heeft nu eenmaal van zichzelf ontzettend veel stijl. Waar andere materialen 'opgeleukt' of aangekleed moeten worden, is hout van nature intrigerend. Die unieke sfeer is gemakkelijk toe te voegen, ook in uw woning, door te kiezen voor houten meubels zoals een eiken boomstamtafel.

Wat is een boomstamtafel?

Een boomstamtafel wordt -uiteraard- gemaakt van hout. Hij is zo bijzonder omdat het blad boomstam zijkanten heeft. De planken die we voor de zijkanten gebruiken ontdoen we van de schors, maar veranderen we verder niet. Er blijft dus een onregelmatige, maar natuurlijke vorm over. Het resultaat is een tafel die lijkt op een doorgezaagde boom. Spectaculair, en daarom momenteel zeer gewild.

Perfecte imperfectie: boomstamtafel op maat

Een eetkamertafel van boomstam blijft een natuurlijk product, maar als tafelspecialisten weten we hoe we rekening kunnen houden met uw hout-voorkeuren. Wilt u juist veel of weinig scheuren of knoesten? Wij maken de perfecte boomtafel voor in uw interieur. Bij TBLS kiest u de kleur, het formaat en het onderstel dat u zo mooi vindt. Geen massa-product, maar precies die tafel die uw inrichting compleet maakt.

Knoeien op een houten eettafel?

Een houten tafel is niet (meer) zo vlekgevoelig als u misschien denkt. Wij werken het tafelblad af met een ultra matte lak. Door deze lak behoudt het hout zijn natuurlijke uitstraling, maar is het blad wel door en door beschermt tegen vuil en vlekken. Zelfs een glas rode wijn morsen is geen enkel probleem.

Wat kost uw op maat gemaakte boomstamtafel

Via onze website kunt u uw eigen eiken eetkamertafel met boomstam-afwerking samenstellen. Zo krijgt u ook een beeld van de prijs. U kunt uw boomstamtafel op maat zelfs direct bestellen.

Wilt u de tafelbladen liever eerst met eigen ogen bekijken? Of wilt u nog meer keuze? Kom dan eens langs in onze 7 dagen per week geopende showroom van TBLS. U parkeert gratis voor de deur en onze interieurstylisten adviseren u ook vrijblijvend over de beste keuze boomstamtafel voor uw interieur.

Over TBLS

Specialist in houten tafels op maat
Wij realiseren de tafel die uw inrichting compleet maakt
Online bestellen met gratis verzending
Showroom in Gorinchem 7 dagen per week geopend
Vrijblijvend interieuradvies, gratis koffie en gratis parkeren


Boomstamtafel van TBLS tables in Gorinchem