We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. - Meer info - Akkoord

MAATWERK MOGELIJK

Eettafels & Bankstellen op maat.

INTERIEURADVIES OP MAAT

Gratis interieuradvies in de showroom.

7 DAGEN PER WEEK OPEN

Bezoek onze showroom in GORINCHEM

GRATIS VERZENDING

Gratis verzending vanaf €250.

IEDERE ZONDAG open van 12:00 tot 17:00
HEMELVAARTSDAG open van 09:00 tot 17:00
PINKSTERZONDAG zijn wij GESLOTEN
PINKSTERMAANDAG open van 12:00 tot 17:00

Eiken eettafel onbehandeld

Eiken eettafels - onbehandeld

Op zoek naar een stoere eettafel en u wilt deze zelf behandelen met de afwerking naar keuze? Het kan! Naast onze eettafels op maat die altijd afgelakt zijn met een beschermende ultra matte lak, kunt u er nu ook voor kiezen om een geheel onbehandelde eettafel samen te stellen. Bij ons in de showroom kunt u de keuze maken uit verschillende bladen in de verschillende afmetingen. Eventueel kiest u daar ook nog de tafelpoten bij. Ook het blad los kopen is natuurlijk mogelijk! U heeft dus de volledige vrijheid met deze onbehandelde rustiek eiken eettafels. De tafel kunt u desgewenst afwerken met een antiek was, was olie, een lak of een beits naar keuze. U bepaald dus zelf de afwerking en de uiteindelijke kleur van uw nieuwe eiken eettafel.

Begin met samenstellen

Kies de juiste poot

Naast de keuze uit de verschillende eiken tafelbladen kunt u ook kiezen uit de verschillende metalen poten voor onder deze tafelbladen. U kunt dus een complete eettafel samenstellen.

U kunt kiezen uit de volgende tafelpoten:

  • metalen U-poot
  • metalen X-poot
  • metalen spinpoot
  • metalen spinpoot gedraaid
  • metalen V-poot

Behandelen

Het behandelen van de eiken tafelbladen zorgt er voor dat het hout beter beschermt is tegen vuil en vlekken. eiken houten tafelbladen kunnen op veel verschillende manieren worden afgewerkt, bijvoorbeeld met een was olie in kleur. Het aanbrengen van de was olie is heel erg gemakkelijk. Op Youtube kwamen we het een filmpje tegen, waarin heel duidelijk wordt getoond hoe je de eiken tafelbladen kan behandelen en duurzaam kan afwerken met een was olie.


Copyright by Houtmerk

Begin met samenstellen

Eiken eettafel onbehandeld samenstellen