We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. - Meer info - Akkoord

MAATWERK MOGELIJK

Eettafels & Bankstellen op maat.

INTERIEURADVIES OP MAAT

Gratis interieuradvies in de showroom.

7 DAGEN PER WEEK OPEN

Bezoek onze showroom in GORINCHEM

GRATIS VERZENDING

Gratis verzending vanaf €250.

IEDERE ZONDAG open van 12:00 tot 17:00

Industriele Eettafels | Eiken eettafels op maat

Industriele eettafel (op maat)

De industriële eettafel die uw woonstijl compleet maakt

Of u nu al een industriële inrichting hebt of deze graag wilt creëren: het is niet compleet zonder een bijpassende eetkamertafel. De populaire woonstijl wordt gekenmerkt door het gebruik van ruwe materialen. Dat zijn dan ook de elementen waar wij onze industriele eettafels van maken.

Bekijken als Rooster Lijst

34 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

34 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Wat maakt een eettafel industrieel?

In een industriële inrichting zien we veel beton, leer, steen, hout en staal; stoere materialen met karakter. Een eettafel passend bij deze woonstijl is dus ook gemaakt van hout, al dan niet in combinatie met metaal. Ook het formaat en de afwerking maken een tafel industrieel: groot en grof past bij deze stijl. Denk aan een tafelblad van extra dikke of brede houten planken. Deze geven het blad ook nog eens meer karakter, omdat er meer eigenschappen van het hout zichtbaar zijn.

Poten voor een industriële eettafel

Een industriële eettafel heeft vaak een metalen onderstel. Denk aan stalen poten in een grote X of een H-profiel. TBLS heeft echter nog veel meer keuze om de eetkamertafel van uw dromen te maken. We voorzagen een eiken houten tafel al eens van een onderstel in de vorm van een wapening. Ook een U-poot, een vierkant stalen frame of een kruis onder de tafel behoren tot de mogelijkheden. Heel origineel zijn de industriële eetkamertafels met naturel eiken blad en metalen poten.

Eettafel op maat

Iedereen die een nieuwe eetkamertafel zoekt, zal bekennen dat het vinden van het juiste exemplaar nog niet zo eenvoudig is. Niet zelden is het formaat niet passend of de afwerking niet naar uw wens. Ook past de kleur van het hout niet altijd bij uw andere houten meubels. Bij TBLS vindt u wél de perfect passende tafel: wij maken uw industriële eettafel op maat. Daarbij heeft u keuze uit honderden mogelijkheden.

De prijs van een maatwerk industriële tafel

Op onze website kunt u de industriële eettafel van uw dromen zelf samenstellen. Veel van onze opties zijn beschikbaar via de website, dus u kunt uw eetkamertafel op maat zelfs direct afrekenen en bestellen.

Wij hebben echter ook een showroom. U bent van harte welkom om bij ons langs te komen om het hout te bekijken of advies te vragen aan onze interieurstylisten. Samen creëren we die unieke eettafel die uw industriële interieur compleet maakt.

De showroom is 7 dagen per week geopend, parkeren voor de deur is gratis en ook ons interieuradvies is natuurlijk vrijblijvend.

Over TBLS

Specialist in industriële tafels op maat
Wij realiseren de tafel die uw inrichting compleet maakt
Online bestellen met gratis verzending
Showroom in Gorinchem 7 dagen per week geopend
Vrijblijvend interieuradvies, gratis koffie en gratis parkeren


Boomstamtafel van TBLS tables in Gorinchem