We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. - Meer info - Akkoord

MAATWERK MOGELIJK

Eettafels & Bankstellen op maat.

INTERIEURADVIES OP MAAT

Gratis interieuradvies in de showroom.

GRATIS PARKEREN

voor de deur.

GRATIS VERZENDING

Gratis verzending vanaf €250.

We zijn weer open!

Vragen? U kunt bellen tot 21 uur
Vanuit Nederland: 0183-201 001
Vanuit België: 03 808 44 38

Vergadertafel op maat

vergadertafel op maat

Vergadertafel op maat

Een vergadertafel op maat - de ideale tafel voor op kantoor

Bent u op zoek naar een nieuwe vergadertafel, maar kunt het perfecte exemplaar maar niet vinden? Moet uw vergadertafel precies in een bepaalde ruimte passen of voldoende ruimte hebben voor meerdere stoelen? Moet er een data unit worden ingebouwd voor het aansluiten van een laptop of een beamer? Stop met eindeloos zoeken! Denk eens aan een vergadertafel op maat. Praktisch heeft een dergelijke tafel verschillende voordelen én uw tafel is volledig uniek. Bij TBLS tables in Beusichem zijn de mogelijkheden eindeloos.

BEGIN MET SAMENSTELLEN

Rustiek eiken of Rustiek eiken van extra brede delen

U kunt kiezen uit het standaard rustiek eiken en rustiek eiken, bestaand uit extra brede delen. Bij het standaard rustiek eiken wordt het tafelblad opgebouwd uit een mooie selectie standaard planken. Hierdoor bestaat uit het tafelblad uiteindelijk uit tussen de 5 en de 8 planken. Dit geeft een nettere en strakkere uitstraling en bevat minder droogscheuren en noesten.

Bij de rustiek eiken vergadertafels met extra brede delen, worden brede eiken planken gebruikt. Hierdoor bestaat het blad uit 3 of 4 planken. Dit geeft de vergadertafel een robuustere uitstraling en deze bladen hebben vaak meerdere stoere noesten en droogscheuren. De ideale vergadertafel met de stoere uitstraling!

Begin met samenstellen

Hieronder vindt u onze basisselectie eiken tafels. Selecteer een tafel en maak er in een aantal stappen úw unieke tafel op maat van.

Rustiek eiken eettafel met extra brede planken
Rustiek eiken eettafel met extra brede planken

Eiken vergadertafel op maat - rustiek eiken planken

Speciaal voor u op maat gemaakte robuuste rustiek eiken vergadertafel met de volgende eigenschappen:

  • Maatwerk rustiek eiken vergadertafel vanaf €1199,-
  • Rustiek eiken...zeer duurzaam
  • Stoere knoesten en droogscheuren...een blad vol karakter
  • GRATIS optie: Organische boomstamrand of verjongd
  • Kies een 4cm of 8cm dik blad
  • Onderhoudsvriendelijk - Geheel afgelakt met ultramatte lak
  • Kies zelf uw tafelpoten. Uitgevoerd in metaal of hout
  • Diverse kleuren om uit te kiezen
  • Plaatsing van de tafelpoten zelf te bepalen
  • Maatwerk mogelijk - Informeer in de showroom naar de vele mogelijkheden

BEGIN MET SAMENSTELLEN

Bureau of werktafel op maat

Naast vergadertafels kunt u natuurlijk ook bij TBLS tables terecht voor een bureau of werktafel op maat. Ook deze vervaardigen we van duurzaam eiken en speciaal naar uw specificaties. Indien gewenst kunnen wij de tafelbladen extra glad maken, zodat er een ideale werkplek ontstaat. Stoer, robuust, maar toch praktisch. Uiteraard zijn onze bureau's en werktafels geheel afgelakt met een ultra matte lak, dus als er een keer een kop koffie omgaat, dan is dat geen probleem.

Totale kantoor inrichting

Bent u opzoek naar iemand die u ontzorgd en met u meedenkt over de inrichting van uw nieuwe kantoor? Wij helpen u graag van A tot Z. Bij ons kunt u terecht voor het totale project. Vergadertafel, bureau, werktafel of de gezellige grote eettafel voor in de gezamelijke eetruimte...wij maken het voor u! Een comfortabele bank nodig voor in een wachtruimte? Geen probleem, ook deze kunt u bij ons geheel naar wens samenstellen!

Kantoor totaal inrichting
Kantoor totaal inrichting
Kantoor totaal inrichting