We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. - Meer info - Akkoord
IEDERE ZONDAG open van 12:00 tot 17:00

Eiken eettafel onbehandeld

Eiken eettafels - onbehandeld

Op zoek naar een stoere eettafel en u wilt deze zelf behandelen met de afwerking naar keuze? Het kan! Naast onze eettafels op maat die altijd afgelakt zijn met een beschermende ultra matte lak, kunt u er nu ook voor kiezen om een geheel onbehandelde eettafel samen te stellen. Bij ons in de showroom kunt u de keuze maken uit verschillende bladen in de verschillende afmetingen. Eventueel kiest u daar ook nog de tafelpoten bij. Ook het blad los kopen is natuurlijk mogelijk! U heeft dus de volledige vrijheid met deze onbehandelde rustiek eiken eettafels. De tafel kunt u desgewenst afwerken met een antiek was, was olie, een lak of een beits naar keuze. U bepaald dus zelf de afwerking en de uiteindelijke kleur van uw nieuwe eiken eettafel.

Begin met samenstellen

Kies de juiste poot

Naast de keuze uit de verschillende eiken tafelbladen kunt u ook kiezen uit de verschillende metalen poten voor onder deze tafelbladen. U kunt dus een complete eettafel samenstellen.

U kunt kiezen uit de volgende tafelpoten:

  • metalen U-poot
  • metalen X-poot
  • metalen spinpoot
  • metalen spinpoot gedraaid
  • metalen V-poot

Behandelen

Het behandelen van de eiken tafelbladen zorgt er voor dat het hout beter beschermt is tegen vuil en vlekken. eiken houten tafelbladen kunnen op veel verschillende manieren worden afgewerkt, bijvoorbeeld met een was olie in kleur. Het aanbrengen van de was olie is heel erg gemakkelijk. Op Youtube kwamen we het een filmpje tegen, waarin heel duidelijk wordt getoond hoe je de eiken tafelbladen kan behandelen en duurzaam kan afwerken met een was olie.


Copyright by Houtmerk

Begin met samenstellen

Eiken eettafel onbehandeld samenstellen

Een poef of krukje voor iedere woonstijl

Een krukje of poefje dient veelal als sfeervol decoratie artikel in uw woonkamer. Naast dat deze kleinmeubelen vooral erg sfeervol zijn, zijn ze ook nog verrassend praktisch. Heeft u bijvoorbeeld veel visite? Dan kunt u eenvoudig uw nieuwe poef of kruk erbij trekken om extra zitplaatsen te creëren. Bij Tables vindt u diverse poefjes en krukjes voor iedere woonstijl. Bekijk de gehele collectie online of breng een bezoekje aan onze meubelwinkel in Gorinchem. Houdt er rekening mee dat niet alle producten in onze showroom staan. Om teleurstellingen te voorkomen, kunt het beste eerste even contact met ons opnemen om te vragen naar het desbetreffende artikel.

Poefje of krukje kopen?

Kiest u voor een poefje of een krukje? Een poef legt u het liefste op de vloer voor uw bankstel. Gebruik een poef als heerlijk voetenbankje of als extra zitplaats. Bent u fan van de stoere en industriële interieurs? Kies dan voor een poef uitgevoerd in Africa-leder. Nederlandse topdesigner: Fred de la Bretoniere heeft een ontzettend gave poef in zijn collectie. Bent u toch meer liefhebber van de landelijke interieurs? Kies dan voor een stoffen poef. Kortom u bepaalt zelf welke poef het beste past bij uw woonstijl. Liever een krukje? Bekijk het assortiment stijlvolle en stoere krukjes in onze webshop. Een krukje kan gebruikt worden als extra zitplaats of als eye-catcher. Ontdek de volledige collectie trendy en industriële krukjes in onze webshop.