We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. - Meer info - Akkoord
IEDERE ZONDAG open van 12:00 tot 17:00

Hoor het als eerste

Schrijf je vandaag nog in!.

Oud Eiken Eettafels

Stoere Oud Eiken Eettafels

Oud Eiken eettafels zijn goed te combineren met een robuust en industrieel interieur. Maak uw inrichting compleet met een unieke eettafel van Tables die geheel naar wens is samen te stellen.

De beste kwaliteit

Onze Oud Eiken Eettafels zijn zorgvuldig samengesteld uit hergebruikte eikenbalken van oude stallen en schuren. Dit maakt onze eettafels eerlijk en verantwoord. Oud Eiken eettafels worden verder niet bewerkt om hun natuurlijke uitstraling te behouden. Wel komt er een standaard beschermlaag over tafelblad heen zodat er geen blijvende vlekken in het hout kunnen ontstaan.

Stel zelf uw ideale tafel samen

Laat u inspireren in onze showroom en combineer uw robuust oud eiken eettafel met een stoer of elegant onderstel. Kies uit een U-poot of een D3-Spinpoot. De keuze is reuze! Bepaal zelf de dikte van uw tafelblad en stel zo uw droomtafel samen.

Laat u inspireren

Onze oud eiken eettafels zijn perfect te combineren met onze collectie eetkamerstoelen en eetkamerbanken. Zo maakt u uw eethoek helemaal af! Ook zijn onze eetkamerbanken geheel naar wens samen te stellen en in combinatie met onze eetkamerstoelen is uw eethoek een echte eye-catcher! Onze advisieurs helpen u graag met uw keuze.

Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren