We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. - Meer info - Akkoord

MAATWERK MOGELIJK

Eettafels & Bankstellen op maat.

INTERIEURADVIES OP MAAT

Gratis interieuradvies in de showroom.

GRATIS PARKEREN

voor de deur.

GRATIS VERZENDING

Gratis verzending vanaf €250.

We zijn weer open!

Vragen? U kunt bellen tot 21 uur
Vanuit Nederland: 0183-201 001
Vanuit België: 03 808 44 38

Sassari – 3.5-zits bankstel

geen

3,5-zits bank Sassari

De 3,5-zits bank Sassari is een voorbeeld van wat u zelf kunt creëren met de elementen uit de Sassari serie. De in hoogte verstelbare kussens maken dat u in deze elementen bank zelf de gewenste zitdiepte kan bepalen.

Het bankstel in het voorbeeld hiernaast is uitgevoerd in het Africa Leder.

Bankstellen uit de Sassari serie worden speciaal voor u op maat gemaakt en hebben een gemiddelde levertijd van 10 tot 12 weken.

€ 2.500,00
10 tot 12 weken levertijd
SKU
Sassari-3.5-zits

3,5-zits bank Sassari

Het stoere elementen bankstel Sassari is een bankstel die u geheel naar eigen keuze kunt samen stellen, daar deze bestaat uit elementen. Door middel van de juiste samenstelling van de elementen bank, maakt u zelf de bank die het beste bij u past.

Opstellingen Elementenbank Sassari

De Elementen bank Sassari is verkrijgbaar als 2-zitsbankstel tot een 4-zitsbankstel. Daar kunt u ook eventueel een hocker bij bestellen. Mocht u een andere opstelling willen of bijvoorbeeld een hoekbank, dan is dat geen enkel probleem. De Sassari is geheel naar wens samen te stellen. Ook kunt u kiezen of de armleuning 15 of 28 cm breed wordt.

Stofsoorten - Leersoorten Bankstel Sassari

U de keuze uit verschillende soorten leer van hoge kwaliteit zoals: Silk, Africa, Old Shatterhand Monteiro, Old Barn, Rawhide, Congo, Toledo en Nubuck. Tevens kunt ook uit verschillende soorten en kleuren stof kiezen. Zo creëert u uw eigen bank in uw eigen stijl.

Kussens Sassari

Maar de Sassari heeft nog meer te bieden! De kussens van deze hoekbank zijn in hoogte verstelbaar, zodat u in een positie kunt zitten die u het fijnst vind. Ook ontbreekt een longchair natuurlijk niet aan deze hoekbank.

De longchair is verkrijgbaar in het groot of in het klein zonder arm. De afmetingen verschillen van 75x70x160 tot 90x70x160.

Meer informatie
Merk Het Anker
Breedte 240 / 256
Diepte 100
Hoogte 70
Zitdiepte 55 / 66
Zithoogte 42
Schrijf je eigen review
U reviewed:Sassari – 3.5-zits bankstel