We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. - Meer info - Akkoord

MAATWERK MOGELIJK

Eettafels & Bankstellen op maat.

INTERIEURADVIES OP MAAT

Gratis interieuradvies in de showroom.

GRATIS PARKEREN

voor de deur.

GRATIS VERZENDING

Gratis verzending vanaf €250.

Open op afspraak, ook op PAASMAANDAG! Bel om een afspraak in te plannen!

U kunt bellen tot 21 uur
Vanuit Nederland: 0183-201 001
Vanuit België: 03 808 44 38

 

Tables, de speciaalzaak in Eettafels op maat.Eetkamerbanken op maat.Stoelen.Woonaccessoires.Verlichting.

Uw nieuwe eethoek of de leukste woonaccessoires koopt u natuurlijk bij TBLS tables in Gorinchem. Of u op zoek bent naar een stoere eettafel van massief eiken of een heerlijke eetkamerstoel om de hele avond gezellig met de familie aan tafel te zitten...bij Tables in Gorinchem kunt u uw eettafel zijn geheel zelf samenstellen en ook nog eens slagen voor bijpassende stoelen.


Over Tables

Tables legt zich voor de volle 100% toe, op het aanbieden van exclusieve, robuuste eetkamertafels en bijpassende comfortabele stoelen.

Constant zijn wij op zoek naar nieuwe modellen en afwerkingen met een geleefd, natuurlijk en robuust uiterlijk. Onze producten zijn bestemd voor de echte levensgenieters die houden van een hapje, een drankje en comfortabel, stijlvol dineren. Onze tafels zijn voor de Bourgondiërs welke kunnen genieten van de goede dingen van het leven.

Tables is een bedrijf met een lange geschiedenis in de productie en verkoop van massief houten meubelen. Onze producten worden in onze eigen fabrieken in verschillende productie landen gefabriceerd. Ieder product wordt kwalitatief gekeurd, alvorens het onze fabrieken verlaat. Onze tafels en stoelen zijn van een zeer hoge, bewezen kwaliteit.

Omdat wij zelf onze tafels produceren kunnen wij een prijsniveau aanbieden welke het voor iedereen mogelijk maakt een van onze pronkstukken te bezitten.

Kom ons bezoeken in het Woon Experience Centre in Gorinchem en zie wat de vele mogelijkheden zijn!

Waarom Tables

office-1
office-2
office-3
office-4